Under corona har mange restauranter og take-away kæder oplevet en kæmpe vækst inden for levering og bestilling af mad. Eftersom mange danskere har arbejdet hjemme og været hjemme i isolation under krisen, så har take-away været løsningen for mange.

Eftersom restauranter også har været lukket ned, så er der mange mennesker, som har byttet det at tage ud med take-away. Mange af os har prøvet de “traditionelle” restauranters mad, hvor de har tilbudt 3 retters menuer hjemme i stuen. Mange af os har også valgt dem vi kender så godt i forvejen. Steder som Burger King, McDonalds og lignende er også begyndt at tilbyde udbringning gennem eksempelvis Hungry.

Danskerens muligheder

Der findes mange platforme, hvor man kan bestille take-away. Markedet er meget stort, derfor er der stor konkurrence for aktørerne på markedet. Du kender måske allerede nogle af dem, der er b.la. Hungry.dk, Just-Eat, Wolt og takeout.

Selvfølgelig kan det være overvældende, når man skal vælge en platform. Man kan selvfølgelig altid prøve de forskellige og se, hvad man kan lide. Da der ikke er binding på platformene, så er det bare om at bestille løs.

Hvorfor steg antallet af bestillinger så meget?

Som nævnt har det nok været en blanding af forskellige parametre. Alt fra isolation, nedlukningen osv. Mange mennesker har nok set det som den mest sikre og nemmeste mulighed, da de så slap for at skulle bevæge sig udenfor. Supermarkederne har været fyldte, derfor har afstanden måske ikke altid været overholdt.

Under corona har det måske været svært for nogle at være kreative, når det kommer til madlavning. Mange mennesker har skulle arbejde hjemme, når de har været der hjemme hele dagen, så har de måske ikke lige haft lyst til at skulle lave mad. Det kan du måske nikke ja til, hvis du måske også har fået bestilt en masse take-away under coronakrisen, så ved du da, at du ikke er den eneste, der har gjort det.

Spisestederne har tænkt kreativt

Mange restauranter har tænkt kreativt under corona. En verden for dem har været at gå fra fyldte borde og solgte kuverter til, at skulle holde lukket. Derfor skulle branchen begynde at tænke kreativt og ja, hvordan gør man det? Der er set en stigning af restauranter, som er begyndt at levere take-away på mange forskellige kreative måder. Det kan være ændret menuer, der er designet til at kunne blive leveret eller mad kits, hvor du så skal lave retterne selv.

Det vil selvfølgelig ikke være det helt samme for restauranterne, da der ligesom hos take-away er stor konkurrence, men mange har set en fremgang i bestillingerne, da mange også har haft meget fokus på at støtte lokalt under krisen.

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here