Der er ikke meget der er mere dejligt end at se sit barn eller sine børn løbe rundt uden for og brænde en masse energi af. Hvor mange gange har man ikke også selv sagt “Løb nu udenfor og leg”. Man skal da heller ikke negligere børns behov for at få en masse frisk luft og lege udenfor, men man skal heller ikke negligere at børn har forskellige behov, og man bør støtte op omkring det børnene gerne vil.

Hvis dit barn eksempelvis hellere vil sidde inde og tegne eller lave andet kreativt, så er det en rigtig god ide at værne omkring dette, for nu tidligere kreativiteten begynder at blomstre hos et barn, jo større mulighed er der for at udvikle dette senere. For nogen er fodbold og dans bare ikke lykken, og de finder meget større glæde i at sidde og tegne.

Der er rigtig mange forældre der har travlt med at deres børn skal være involveret i en masse sociale aktiviteter, og det er naturligvis sundt for barnet, men man må heller ikke glemme, at børn er sammen med andre børn hele dagen mens de er i skole og lignende, og når de kommer hjem, kan det godt være, at de har lidt brug for at sidde stille og fordybe sig i en tegning eller lignende.

I stedet for at købe fodboldstøvler, dansesko og den slags, kan det være, at det er et lille  skrivebord der skal til, så dit barn sidder rigtigt når det tegner eller skriver. Du kan finde en masse skriveborde her. De fleste børn har et lille bord på deres værelse, men hvis du fornemmer at dit barn bruger meget tid ved papiret, kan det godt betale sig at investere i et hæve sænkebord, for ligesom voksne har børn også behov for at sidde godt, hvis de skal udfolde deres kreative evner.

For selvom du måske ikke selv er den helt store kunstner, kan det godt være, at dit barn kunne blive det en dag, hvis du hjælp med at udvikle kreativiten.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here