Der er stor forskel på, hvor spændende diverse boligprojekter er. Når der er noget, der er mindre spændende, kan du altid klare det sammen med din familie, for så er det som om, at det hele går lidt lettere. Det kan f.eks. være, at jeres hus’ facade trænger til en kærlig hånd. Hvis I klarer det sammen, vil det gå langt lettere.

Fjern ukrudt og ryd op

Der er garanteret en del at gå i gang med, men I kan f.eks. starte med at fjerne ukrudt i jeres forhave og indkørsel. Det kan også være, at der er andre ting, der hører til der, og som bare skal fjernes. Det er en rigtig god start at få den slags af vejen.

Mal hele huset

Hvis jeres hus er malet, kan farven godt begynde at se lidt slidt ud efter nogle år. Derfor kan det være rigtig meget for hele husfacaden, hvis huset bliver malet på ny. Det er den slags projekter, som normalt kan være rigtig trælse at komme igennem, men som bliver langt mere overkommelige, når I sammen om det hele familien.

Udskift døre og vinduer

Hvis husets døre og vinduer er mange år gamle, kan det også være, at de trænger til en udskiftning. Det vil ikke blot gøre noget godt for udseendet på husets, men også dets evne til at holde på varmen. Det er altså på mange måder en god investering, hvis de gamle vinduer og døre er slidte. Det er til gengæld ikke nødvendigvis et projekt, som I skal kaste jer ud i som familie. Her vil det nok være bedre med nogle fagfolk, der kan klare det for jer. I kan f.eks. kontakte Bango.

Til gengæld kan I pynte jeres husfacade med nogle fine krukker med blomster i, en lille bænk langs muren m.m.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here