Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når man skal vælge et hjem til ens familie, er det utroligt vigtigt, at det er et hus som passer perfekt til ens familie. Udover forældrenes og børnenes egen smag, skal huset også passe, til de funktionelle krav som familien har. Mange små familier vil nok ikke føle sig hjemme i et kæmpe hus, imens en stor familie selvfølgelig ikke skal stoppes ind i et lille hus. Hustypen kan afgøres ved at kigge på familiens krav. Skal alle børnene have eget værelse? Har forældrene behov for et kontor? Har de behov for et stort køkken? I dag kan arkitekter heldigvis gøre alle tilfredse, da der findes masser af forskellige muligheder som passer til netop din familie. Men hvilken hustype passer bedst til den store familie?

Hustyper

Som udgangspunkt kan man vælge imellem forskellige standardiserede hustyper, som man så kan få i forskellige udgaver og størrelser. Disse hustyper inkluderer længehuset, vinkelhuset, forskudte huse, 1½- og 2-planshuse, h-huse, dobbelte knækhuse og gennemlyste vinkelhuse. Udover disse hustyper selvfølgelig tilbyder forskellige designs, så passer de også til forskellige størrelser familier.

Huset til den store familie

En af de hustyper som passer bedst til den store familie er det enkle og klassiske længehus. Længehuset kendetegnes ved at være en simpel og aflang form. Inde i selve huset er hver en kvadratmeter udnyttet, hvilket sikre at familien med mange medlemmer kan få nytte af hver en kvadratmeter. Da huset er helt ens i begge ender, giver det mulighed for at skabe en voksen ende og en børne ende, hvor begge afdelinger kan få et toilet. Husets simple design er også med til at gøre det til en billig løsning, da det er billigt at bygge. Hvis man ønsker det, giver længehuset også mulighed for at få en terrasse, som på grund af husets simple design kan placeres i begge ender.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familieportalen.net/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR