I skrivende stund siger kalenderen at vi befinder os i uge 41, hvilket i sagens natur betyder, at vi i næste uge går ind i uge 42 hvilket betyder at flere hundrede tusinde skolebørn får efterårsferie, og ikke skal i skole i en uges tid.

Der er mange forældre der også er så heldige at have fri, og det betyder for mange, at hele næste uge står i familiens tegn, og at far og mor sammen med barn eller børn skal finde på aktiviteter der kan laves ude og inde.

Ser man på vejrudsigten ser det på nuværende tidspunkt ud til at blive tørvejr og omkring 10-12 grader, hvilket er ganske pænt for årstiden. Med den rette påklædning er der derfor heller ikke det mindst i vejen for at der er masser af gode timers underholdning ude i den kølige danske natur.

Samtidig er det også i næste uge at der kommer børnepenge, så det er en god anledning til at give dit barn en lille give til noget der kan bruges udenfor. Hos BoerniBalance.dk kan du finde en masse udendørs legetøj som eksempelvis løbecykler, drager, og meget andet der er perfekt til efteråret.

Tag i skoven

Et af de mest fantastiske steder at besøge, når efteråret melder sin ankomst er i skoven, når bladene falder af træerne og farverne går fra at være grønne til at være gule, røde og orange. Det er svært at finde noget der er meget flottere i den danske natur, så tag børnene med ud og gå en tur. Snak om årstiderne og hvordan vind og vejr skifter.

Det  er også nu kastanjerne er faldet af træerne, og ligger på jorden lige til at blive samlet op og lavet til sjove kastanjedyr, som er en af de helt store klassiske efterårsferie familie hygge traditioner. Kastanjedyr, varm kakao og lidt kage, så bliver dagene ikke meget bedre.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here