Hverdagen kan for nogle være lidt stressende – især hvis man ikke har orden og styr på sine ting. En stressende hverdag kan ikke kun føre til irritation, det kan også give dig et dårligt humør. Derfor er det vigtigt at man i første omgang ligger et godt og solidt grundlag for sin dag, og får styr på tingene, inden man begynder at stresse. Der findes en del forskellige måder hvorpå man kan lette stressen lidt. En ting du kan gøre, er at benytte dig af etiketter, som du placere på eksempelvis kasser. Her kan du sortere dine ting i, så du altid ved, hvor du har det, som du skal bruge. Se mere her.

Planlæg forud

En ting der kan være problematisk i hverdagen er, når man ikke har styr på sit skema. Der kan være pludselige ting man skal, som man egentlig havde glemt alt om. Det kan derfor være en god ide at planlægge forud – det kan man gøre ved hjælp af en kalender, som man skriver sine planlagte ting i. det kan både være en fysisk kalender i papirform, men også digitalt. Hvis du laver en digital kalender, kan du få den til at sende dig notifikationer eventuelt en dag inden, at det du har planlagt sker. På den måde er du sikker på, at du altid har styr på din kalender, så du ikke glemmer eller misser noget vigtigt.

Hav en opryddet hjemmefront

Noget andet der kan give dig en stresset hver dag, er hvis det ikke er opryddet i dit hjem. Det kan se demotiverende ud, og samtidig gøre, at du mister overblikket. Prøv derfor så vidt som muligt at rydde op, og holde styr på dine ting. Du kan aftale med dig selv, at du en gang om ugen gør hele hjemmet rent.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here