I en travl og stresset hverdag, hvor begge forældre arbejder fuld tid, glemmer man ofte at forkæle hinanden. Det hele handler om at få tingene til at fungere, der skal smøres madpakker, børnene skal afsted i institution, jobbet skal passes, børnene skal hentes igen og måske til en fritidsaktivitet hen af eftermiddagen. Dagen går ofte i stress og jag, men der er vigtigt at stoppe op, og gøre noget godt for sin partner. Både for at fortælle man er glad for vedkommende, men også for at give sin partner et pusterum, fra den stressende hverdag. Her kommet 2 gode råd til hvad både manden og konen kan forkæles med.

Første tip går til kvinden, og handler om hvordan manden kan forkæles. Man har altid hørt, at kvinder bliver glade for, at blive overrasket med gaver. Det er ingen hemmelighed at mænd også kan lide at bliver overrasket. Det behøver ikke være noget stort, dyrt og fancy, det kunne f.eks. være at man som kvinde, kontakter et par af mandens kammerater og arrangere en tur på en pub eller ud og spise. Bare det at kvinden, har arrangeret noget og overrasker manden, sættes der stor pris på.

Giv din kone nye negle, måske Silver Nailart?

Og så tip til manden. Flere og flere kvinder får i dag lavet negle ved en professionel kosmetolog, og betaler i dyre domme. Der er mange som ikke er klar over, at negle kunst faktisk også kan laves i hjemmet. En af de meget kendte og populære negle kunster er Pearl Silver Nailart. Pearl Silver nailart er en oval sølv perle, på 6x4mm, som sættes let og enkelt ovenpå neglen. Disse små sølv perler købes i 10stk og kan limes på neglen eller lægges i gele eller acryl pudder. Silver nailart kan bl.a. købes ved nail4you.dk – så hvis du som mand vil overraske konen og give hende lidt forklæelse, skal du besøge hjemmeside nail4you.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here