En god printer bør først og fremmest være billig i drift samt passe til de behov, I har i jeres familie. Generelt skelnes der mellem laserprintere og blækprintere, og modellerne svinger i kvalitet — så derfor er det optimalt, at I, før I køber en printer, finder ud af, hvilke funktioner der er behov for.

Nogle modeller er lige så gode som fotoprintere, mens andre modeller er bedre egnede til  hjemmekontoret og eksempelvis skoleopgaver. I denne artikel får du et par gode bud på, hvilken printer, du skal købe.

Brother DCP-J4120DW

En billig printer, som passer til familier, der har behov for en alsidig printer, der kan dække de fleste behov. Har desuden vundet test i adskillige magasiner såsom Techlife, Tænk og Råd. Printeren er billig, udsktiftskvaliteten er god og prisen per side koster omkring 20 øre — og kan faktisk presses længere ned, hvis du investerer i uoriginal printerblæk. Også kaldet kompatible patroner.

Til sidst er det værd at nævne, at der er mulighed for at printe op til print i A3-format, hvorfor den altså egner sig til de fleste formål. Printeren er billig og udskriftskvaliteten er god. Kan klart anbefales.

Pris: Omkring kr. 899,-

HP Color LaserJet Pro M252dw

Denne printer er et rigtig godt køb, hvis du ønsker en billig og effektiv all-round printer, der især egner sig godt på hjemmekontoret. Det er en laserprinter, som har vundet en masse test.

Generelt bliver den rost for at levere flotte print samt har en flot farvepalette. Fordelen ved printeren er, at den både kan udskrive via trådløst netværk, men også via lokalnetværket. Det betyder altså, at du kan printe direkte fra din telefon eller tablet.

Alt i alt er det en fantastisk printer, der især egner sig til hjemmekontoret. Det er især en fordel, at den kan printe direkte fra smartphone eller tablet.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here