Det kan være en dyr fornøjelse at skulle forsørge hele familien med mobilabonnementer. Men der kan faktisk være mange penge at spare, hvis I samler alle jeres abonnementer hos den samme udbyder.

Herunder får du et par gode råd til, hvad du kan gøre for at skrue prisen ned på abonnementerne.

Køb dine mobiltelefoner uden abonnement

Det er ikke altid, at du kan få et abonnement, der passer til dit behov, når du køber en mobiltelefon med abonnement inkluderet. Især ikke, hvis du skal have telefoner til hele familien. Derfor kan det være en god idé at købe sin mobiltelefon uden abonnement.

For at dette er en god løsning, er det nødvendigt, at du finder den billigste mobiltelefon, der ikke er tilknyttet bestemt abonnement — og dermed heller ikke har nogen binding. Til det formål kan du anvende en af de mange prissammenligningssites, der findes, hvor du kan sammenligne mobilpriser uden abonnement. Du bør altid vælge webshops der er e-mærket, da e-mærket garanterer sikker handel på nettet.

Saml hele familiens abonnementer

I stedet for at have alle sine abonnementer spredt ud over en masse forskellige teleselskaber, så kan det betale sig at samle dem hos én enkelt udbyder. På den måde vil I samtidig kunne opnå rabat, da alle selskaber er interesserede i at få en hel familie som kunde, da det siger sig selv, at der er flere penge at hente i at have en hel familie som kunde fremfor en enkelt person.

Ring og spørg de forskellige selskaber, om I kan finde en god pris. Husk at spørge flere steder, da mange vil underbyde hinanden, hvilket kommer jer til gode i sidste ende.

Inkludér også tv-pakken

Hvis I har tv-pakke, så kan det være en god idé at undersøge, om I kan finde et teleselskab, hvor I også kan inkludere denne. Det vil ofte kunne give en endnu større prisnedsætning.

Der er altså mange muligheder, hvis man vil have et billigere abonnement.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here