For rigtig mange børnefamilier, står efterårsferien så småt for døren. Skolerne har lukket og det samme har mange dagplejere (i hvert fald de private), og børnehaver. Derfor er der også mange forældre, der vælger at tage en uges ferie, så der er tid til familien. Mange overvejer at tage ud og rejse, også selvom priserne i den grad er skudt i vejret, da det er en af de mest populære rejseuger på hele året.

Det er er ikke unormalt at en rejse til Mallorca, Kreta eller lignende koster langt mere end dobbelt så meget i Uge 42, end den gør nu. Det er især de traditionelle destinationer, hvor priserne bliver skruet op et sted, hvor der er mange familier, der ikke længere kan være med økonomisk. Der findes dog også måder, at komme lidt billigere af sted, her får du et par råd til hvordan du kan komme på en forrygende efterårsferie.

Tag til Italien.

Italien er en af os danskeres absolutte favoritdestinationer om sommeren, hvor mange tusinde valfarter til Toscana, Gardasøen og lignenden. Så snart august er slut, er der dog mange der ikke skænker Italien de helt store tanker, medmindre det er i forbindelse med en storbyferie eller skiferien naturligvis.

Det er en skam, for Italien er helt forrygende i efteråret, og kigger man lige nu på temperaturerne i Toscana området, så ser de således ud, hvilket de fleste nok godt vil kunne leve med.

Toscana

Temperaturerne er godt nok lavere end på eksempelvis de kanariske øer som Tenerife, Gran Canaria osv, og de kan være mere ustabile, men der er stadig gode chancer for rigtig fint sommerligt vejr.

Overvejer i at leje en feriebolig i Italien, hvor hele familien kan være under et tag i stedet for på hotelværelser, så er priserne også langt langt lavere nu, end de er i højsæsonen. Du kan finde en villa i Italien her på You-go.dk.

Flyv fra Tyskland

En anden god mulighed for at spare penge, er ved at flyve fra Hamborg i stedet for fra Danmark, hvilket naturligvis især gør sig gældende for personer der bor vest for Storebælt.

Priserne er generelt lavere fra Tyskland, og da de ikke har den samme efterårsferie som vi har her i landet, er priserne ikke presset op på samme måde.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here