Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes ikke noget bedre end at tage på ferie med familien. Det er en god anledning til at få en masse kvalitetstid sammen, langt væk fra hverdagens stress og jag. De fleste danskere drager sydpå når sommerferien begynder, men i år viser det danske sommervejr sig fra sin bedste side, og derfor er det en glimrende anledning til at holde årets sommerferie hjemme i Danmark. Der findes mange dejlige byer i det danske land, men Næstved er afgjort en af de skønneste feriebyer. Derfor kan en familieferie i byen varmt anbefales.

Næstved – en dansk perle

Næsted er som en af de de gamler byer i Danmark, en helt utrolig charmerende by. En familieferie i Næstved behøver ikke at være kedelig – det er Danmarks 15. største by, som er fyldt med kulturelle seværdigheder, charmerende gågader og en masse skønne grønne områder. I Næstved finder du desuden middelalderlig arkitektur og har flere museer og årlige kulturarrangementer. Der er en masse spændende seværdigheder i Næstved, og hvis vejret er til det, kan I også nyde en dejlig dag ved havet, på nogle af de mest børnevenlige strande omkring Karrebæk.

En overnatning ud over det sædvanlige

Når I skal finde et sted at overnatte i nærheden af Slagelse, bør I vælge at tage en overnatning på Hotel Kirstine i Næstved. Hotellet ligger i hjertet af Næstved, og er et af Danmarks mest charmerende hoteller. Hotellet blev bygget helt tilbage i 1745, og har derfor en spændende historie. Tilbage i 1800-tallet var bygningen bolig for borgmestrene, og siden 1988 har bygningen fungeret som Hotel Kirstine. Hotellet ligger centralt og tæt på både shopping og cafeer, så der er en masse at opleve under opholdet på hotellet. Hotel Kirstine ligger en kort køretur til Slagelse, og der er også mulighed for at køre videre ind til Københavns centrum, hvor I kan opleve fantastisk shopping på Strøget, en skøn is på Nyhavn og vinke til dronningen på Amalienborg.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familieportalen.net/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR