Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er stressende at leve i en børnefamilie. Men selvom det kan være svært at finde orden i al kaosset, er det stadig noget, vi ikke ville være foruden. Dog kan det være tiltrængt at komme lidt væk en gang imellem. Uden ungerne. Bare jer — som dengang, I faldt for hinanden.

Det er slet ikke så besværligt, som man skulle tro. Alligevel er der mange forældre, der ikke vælger at bringe tid sammen væk fra børnene. Det sker, fordi det kan føles mere trygt at blive derhjemme og slappe af.

Der er med andre ord ikke overskud til at skulle arrangere meget mere end det. Det behøver dog slet ikke være så besværligt, og vi har herunder samlet et par gode råd til, hvordan I kommer på en romantisk get-away uden at skulle bruge aaalt for mange kræfter på det.

Få ungerne passet og tag på et hyggeligt kropophold

Der findes mange skønne steder i Danmark, og med garanti også I nærheden af jer. I behøver nemlig ikke at tage langt væk, bare fordi I skal have lidt alenetid. Få bedsteforældrene til at passe ungerne, imens I er på et hyggeligt kroophold.

Tag på festival eller til en sommerfest

Der findes mange spændende begivenheder rundt omkring i Danmark, som I kan besøge. Tag på en festival til sommer. Der findes efterhånden et hav af festivaler herhjemme, som ikke udelukkende henvender sig til fulde, unge mennesker. Heartland er bare én af dem. I kan også ‘nøjes’ med til at tage til en sommerfest, der varer i én dag. Se eksempler på spændende begivenheder her.

Slå jer sammen med et vennepar

Det kan være, at I har et vennepar, der har børn på samme alder, som jer. Dem kan I med fordel slå jer sammen med. Så er I flere om at planlægge turen, og I kan dele turen sammen.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here