Vi hører så meget hele tiden om, at vi skal huske og spise sundt, fordi det skaber ringe i vandet, hvis vi viser vores børn, at det er i orden at spise usundt. Men mange familier vælger alligevel at give plads til det klassiske slik om fredagen, hvor ungerne bliver placeret i sofaen med en omgang fredagsslik og Disney Sjov, imens forældre kan nyde et glas rødvin ved middagsbordet. Men som mange ved, er der en masse sukker i slik, som ikke er godt for hverken os voksne eller børnene. Derfor er sukkerfrit slik blevet opfundet – pudsigt nok – men det er i bund og grund bare slik, der ikke indeholder sukker. Sukkerfrit slik, perfekt.

Et andet og måske endda endnu sundere alternativ er ren frugt. Hvis du skærer noget frisk frugt, som eksempelvis har været på køl, er det i mange tilfælde mindst lige så godt hos ungerne som slik fyldt med en masse slik og gelatine. Hvis du eller dine gæster har diabetes, kan du ligeledes indkøbe noget sukkerfrit slik, som alle ved bordet uden problemer nemt kan spise. Vedkommende med sukkersyge kan naturligvis tage insulin for at veje op for sit sukkerindtag, men det vil være langt sundere og også bedre for ham eller hende, hvis det er helt uden sukker i stedet.

Det kan jo naturligvis også være, at dine børn lider under den træls sygdom, så er sukkerfrit slik ligeledes et glimrende alternativ, hvis deres venner er vant til at spise slik, men de selv ikke er. På den måde bliver de ikke holdt ubevidst uden for, og de kan stadig være med til børnefødselsdag og fredagsfilm hos deres venner.

Det sidste eksempel vi har med i dag er, hvis du eller din familie alle har sat sig for gerne at ville skrue lidt ned for de tunge kalorier, kan det ligeledes være fordelagtigt at fjerne alt det usunde slik og chokolade. Hvis man ikke kan holde sig til udelukkende frugt og grøntsager, hvilket vil være yderst vanskeligt for langt de fleste i længden, kan et alternativ igen være, at man køber noget sukkerfrit slik, der kan stille den eller tilstedeværende sukkertrang, som gang på gang trænger sig på hos dem, der er på slankekur. Det er desværre, hvad man ser rundt omkring.

Det kan være svært, når man gerne vil tabe sig med nul sukker, så fin noget sukkerfrit slik her og kom af med sukkertrangen hos hele familien.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here