Føler du, at du bliver berøvet, hver gang der dumper en varmeregning ind ad postkassen? Så er der god grund til at tænke i alternative varmekilder som eksempelvis et pillefyr. Med et pillefyr kan du nemlig i visse tilfælde spare helt op til 70 procent på din varmeregning, hvis man sammenligner med elvarme. Har du et olie- eller gasfyr, vil du kunne spare omkring 60 procent.

Det er mange penge, og selvom et pillefyr koster en del at få montøret, vil du efter 2-4 år have tjent din investering hjem igen. Samtidig gør du noget godt for miljøet, fordi et pillefyr har en bedre og mere miljøvenlig forbrændingsproces, der ikke forurener lige så meget. Fyret kræver dog en del vedligeholdelse i form af påfyldning af træpiller og jævnlig rengøring.

Få et pillefyr, der passer til dine radiatorer

Når du får installeret et pillefyr, får du en løsning, der genererer høj fremløbstemperatur, hvorfor du ikke behøver at udskifte de radiatorer, der er i dit hus. Pillefyret kan samtidig indstilles til at slukke og tænde automatisk. På den måde bliver der ikke brugt unødvendig energi på at opvarme dit hus, hvis ikke det er nødvendigt.

Du kan kontrollere og overvåge dit fyr

Du har rig mulighed for at følge med i, hvor meget varme du bruger, samt sikre dig, at fyret producerer varme til dig hus – og altså ikke bare kører i tomgang. Det er nemlig muligt at koble dit fyr til din smartphone og styre forbruget dér, så det matcher dit behov. Her kan du samtidig holde øje med, om der skulle være udsving i, hvordan træpillerne brænder.

Et af de mest populære pillefyr er Blackstar, du kan se her. I hvert fald i Danmark. Grunden til dette er, at det er udviklet i Danmark, men også befinder sig på et fantastisk prisleje, hvor de fleste kan være med. Her er tale om et robust pillefyr, der har udviklet sig meget, siden det første gang kom på markedet i 2000.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here