Det kan gå hen at blive en dyr affære, hvis hele familien skal forsynes med mobiltelefoner. Og det er efterhånden sådan, at de fleste medlemmer af familien har en mobiltelefon — men hvad kan man egentlig gøre, hvis man ikke ønsker at komme af med for mange penge? I denne artikel får du et par gode råd til, hvordan du skærer lidt af udgiften til mobiltelefoner — både abonnementet og telefonen.

Der findes mange ting, der kan gøres, hvis man vil spare nogle penge på sit mobilabonnement. Et af de første råd er, at du bør købe mobilen uden abonnement til at starte med — sammenlign priser og tilbud på iPhone uden abonnement.

Mange tjenester under én udbyder

Mange teleselskaber har også løsninger indenfor underholdning og internet. Udnyt det, og få en god pris, når du samler det hele samme sted. Det er de fleste interesserede i.

Der findes mange steder, hvor du kan sammenligne priser, så du er sikker på, at du får det billigste. Men generelt er det også en god idé, hvis du ringer til selskaberne. Har I, som de fleste andre familier, brug for mere end ét mobilabonnement, så anses I som en rigtig god kunde, og derfor vil de fleste også skære lidt af den samlede pris.

Især hvis I finder en udbyder, der tilbyder internet, mobilabonnementer, underholdning og tv, kan I spare mange penge. Det vil nemlig være en fordel at samle det hele. Samtidig vil det være nemmere for jer at holde styr på økonomien, hvis I samler det hele under ét tag.

Få streamingtjenester med i abonnementet

Anvender I Netflix eller HBO, så kan I med fordel finde en abonnementløsning, hvor dette er inkluderet. Det er nemlig tilfældet i mange abonnementer, og det er altså en del penge, man kan spare om året, hvis man vælger en løsning, hvor der er en eller flere streamingtjenester inkluderet i abonnementet.

Især hvis I også bruger Spotify, Apple Music eller en anden musiktjeneste, kan der være besparelser på spil. Undersøg markedet og vælg den løsning, der passer til lige netop jeres behov.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here