Straks efter en familieforøgelse opdager man hurtigt, at der kommer en masse nye udgifter, de går naturligvis til alle de ting som sin nye baby skal bruge. De udgifter tæller mad, bleer og legetøj, men især babytøj kan ende med at koste kassen.

Billigt

Der kan dog i sidste ende spares mange penge, hvis man vælger selv at lave det tøj som ens baby skal bruge. Og hvilken bedre måde at lave tøj på end strik. For at kunne strikke sin babys tøj skal man blot bruge 3 ting: Strikkepinde, garn og tålmodighed. Dette vil sige, at de eneste udgifter kommer til at gå til strikkepinde og garn.

Kreativ frihed

Ved at strikke tøjet selv har man også muligheden for selv at kunne designe sin søn eller datters tøj, og hvis man ikke selv er ekspert, findes der tusindvis af strikkeopskrifter i både bøger og på nettet.

Tidsbesparende

Ved at kreerer tøjet i eget hjem vil man spare utallige timer i byens butikker, da man hele tiden skal købe nyt tøj efter, at barnet er vokset ud af det gamle.

Praktisk

Man behøver heller ikke længere tage ud i byen for at købe sit garn i butikker, da man nemt kan gå på nettet og finde lige netop det garn, man skal bruge. På denne måde vil man nemt kunne blive i sit hjem og strikke på sit babytøjprojekt, imens man venter på det garn man skal bruge til sit næste projekt bliver leveret. Det er desuden en aktivitet som kan tages med overalt. Hvis man alligevel er passager i en bil eller et tog, kan man lige så godt producere tøj på vejen.

Hyggeligt

Strikning af tøj eget forbrug er ikke bare billigt praktisk, det kan også være en hyggelig aktivitet, man enten kan gøre alene eller sammen med andre. Efter et stykke tid vil man også opdage, at man nemt kan nyde en film eller en samtale imens man strikker, så det vil ikke optage ens hverdag fuldstændigt.

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here