Det er nok ikke gået nogens næser forbi, at Corona virusen har raseret det danske samfund over den sidste halvanden måneds tid. Alt hvad vi kendte er blevet vendt op og ned, og samfundet har været mere eller mindre gået i stå. I denne uge begynder de mindste så at bevæge sig ud igen, når de små klasseting og daginstitutioner åbner op igen.

Denne åbning af Danmark, er der ingen der ved hvad kommer til at betyde, men forhåbentlig er det begyndelsen til at vi igen mere eller mindre kan blive et normalt samfund igen. Der er dog visse ting, der ikke bliver det samme lige foreløbigt. En af de ting som betyder meget for mange af os danskere, og som nærmer sig, er sommerferien.

Her må vi nok indstille os på, at de planer vi havde lagt ikke nødvendigvis kommer til at holde stik. Der er en stor sandsynlighed for at det vil blive anbefalet at man ikke rejser uden for landet. Det kan naturligvis også være, at det giver sig selv, hvis de andre landes grænser ikke er åbnet. Uanset hvad kan man nok godt forvente, at det kommer til at være rigtig mange, der kommer til at holde deres ferie i Danmark i stedet for at flyve til Mallorca, Kreta, eller hvor turen plejer at gå hen.

Det betyder også, at der kommer til at være travlt hos de virksomheder der arbejder med sommerhusudlejning, og der er allerede mange steder, der begynder at være booket. Det kan derfor være en rigtig god ide at allerede nu begynde at kigge efter huse, hvis man tænker at det kunne være ens sommerferieplaner.

Især i Jylland og ved vestkysten er der ikke den store grund til at gå helt i panik endnu. Tyskland befinder sig i en lignende situation af vores, hvilket betyder at de ikke nødvendigvis allerede har booket sommerhus i Danmark, som de ellers plejer.

Uanset hvad, så er det en god ide at være ude i god tid, hvis man ikke pludselig vil erfare, at man var for sent på den.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here