Vi er nu inde i uge 7 af Corona isolationen, og vi er så småt begyndt at se åbninger hist og her i hele landet. Først var det børnehaver og andre institutioner, plus skoleklasser for de mindste elever. I disse dage er vi nået til at virksomheder så småt godt må åbne op igen, og stoppe med at arbejde hjemmefra. Men alle er langt fra, færdige med at være derhjemme.

En statistik som i disse tider har været positiv, er naturligvis antallet af indbrud i de danske hjem – da de fleste af os har været hjemme. Men dette fortsætter forventeligt ikke, og vi bør derfor få sikret hele familien, så et indbrud i fremtiden så vidt undgås.

Du bør derfor overveje, inden du tager tilbage på arbejde at få taget kontakt til din nærmeste låsesmed, så du kan sikre dit hjem fremadrettet.

Hvad kan en låsesmed hjælpe med

Når mange hører ordet ”Låsesmed”, så tænker man straks, at man har smækket sig ude af sit hjem – og skal låses ind igen. Men en låsesmed er meget mere, end bare at låse folk ind i deres hjem igen. En låsesmed hjælper naturligvis og hundredvis af kunder med at få udskiftet deres låse, så de lever op til de standarder som findes i dag.

Låse er en teknologi for sig, og de bliver derfor år for år, sværere at bryde op, og mindsker derfor indbrud i hjemmet. Dette gælder både i ydre dørene, men det gælder faktisk også i hjemmets vinduer.

Vil du derfor gerne komme ud på den anden side af denne Corona krise, med et hjem som er endnu mere sikkert for dig og din familie at bo i, så bør du nu tage fat i din låsesmed, og få tjekket om dine låse lever op til det de skal.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here