Flere og flere unge mennesker vælger at tilbringe enten niende eller tiende klasse på efterskole. Der kan være en million forskellige grunde til, hvorfor du gerne vil sende dit barn på efterskole. Den generelle tilbagemelding fra stort set alle efterskoleelever er jo nemlig, at det har været det bedste år i deres liv. Så uanset om dit barn er den udadvendte type eller den generte type, så er et efterskoleår en fantastisk modningsproces, som du ikke kan finde til dit barn nogle andre steder. De fleste efterskoler har typisk et bestemt tema enten i form af et fag eller et emne. Dette kunne for eksempel være en musikefterskole. Nogle efterskoler går mere op i idræt, mens andre igen går op i eksempelvis action og natur. Hvad der er mere unikt er derimod Sædding Efterskole. Sædding Efterskole er nemlig en kristen efterskole.

Mennesket i fokus

På en kristen efterskole er mennesket i fokus. Der er plads til alle typer mennesker og helt sikkert også til dit barn. Sædding Efterskole elsker derudover at vise deres efterskole frem, så du kan altid tage dit barn med på en besøgsdag, hvis dette var noget. Den kristne efterskole i Jylland tager i hvert fald glædeligt imod jer med åbne arme.

Plads til faglig og social udvikling

Nogle forældre sender deres børn på efterskole i håb om, at de vil få bedre styr på det faglige. Andre gør det derimod for at give deres barn mulighed for at udvikle deres sociale kompetencer. Uanset hvad grunden for dig og dit barn end måtte være, så er det aldrig en dårlig idé med et efterskoleophold. Der bliver knyttet venskaber for livet, og der bliver skabt oplevelser, der aldrig vil blive glemt. Så overvejer du en kristen efterskole til dit barn, bør du helt klart tage forbi Sædding Efterskole.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here