Mange børnefamilier indretter hjemmet praktisk og af gode grunde. Samtidig med det er der ikke mange der går ud og køber en ny sofa til mange penge, når der er små i hjemmet og det er i og for sig logisk nok. Men det betyder også for mange at de går på kompromis med, hvad de virkelig ønsker for deres hjem og det er lidt synd. Bare fordi man lever et familieliv, behøver det ikke at betyde at du skal have et kedeligt hjem. Her i denne artikel kan du finde råd til generelle indretningsidéer og idéer til, hvordan du finder den fedeste lejebolig, som også er for børn.

Giv jer selv den luksus at leve og bo fantastisk

Et hjem fyldt med miks og match, kedelig billige møbler og ingen pyntegenstande i børnehøjde, kan godt blive et lidt kedeligt hjem – i hvert fald indretningsmæssigt. Et hjem med børn er derimod et hjem fyldt med kærlighed og en masse berigelser, men derfor kunne det stadig være exceptionelt fedt, at bo et fedt sted. Du kan nemlig i hjertet af Islands Brygge finde lejelejligheder bygget i New York’er-stil. Her kan du få luksusgoder, som havudsigt, privat træningscenter, privat p-kælder med mulighed for opladning af elbilen eller hybriden og samtidig få Nordens største terrasse. Hvis det ikke er en boligsituation der oser af luksus, så er der intet der er det. Du kan her sagtens finde lejligheder i familievenlig størrelse og derfor vil du kunne give dig selv og dine børn den luksus, at leve og bo fantastisk.

Sådan kan du indrette dit hjem

Skal i flytte og skal til at indrette den nye lejlighed eller er i ikke helt klar til at flytte, men bare ønsker en indretningsstil der oser af personlighed? så er det her der kan findes idéer til den unikke og personlige indretning. Først og fremmest er det vigtigt at indretningen har en rød tråd. Dette kan være stilarten eller farvetemaet. Det er en måde, hvorpå du kan skabe overskuelighed og gennemskuelighed i din indretning og det skaber bare et bedre indtryk. Mange kan eje de samme ting, men det er ikke mange som sammensætter dem på samme måde. Derfor er det vigtigt at du går i detaljer, hvis du ønsker et hjem som er unikt og personligt. Her menes der billeder, planter, lys, pynte puder og plaider. Det er de små ting, som kan gøre en stor forskel.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here