Er dit barn ved at være så stor, at han eller hun kan sidde selv på en stol? Så er det måske tid til at investere i en god højstol til dit barn. Med en højstol kan barnet sidde i samme højde som dig og familien ved spisebordet. De fleste højstole kan justeres op og ned i højden, så stolen altid passer til dit barns højde og størrelse.

Herunder får du en guide til, hvordan du vælger den rigtige højstol til dit barn.

Komfort:

Komforten er alfa omega for en god højstol. Det er vigtigt, at dit barn sidder godt og behageligt på stolen. Nomi højstolen fra Kaareboern.dk er en testvindende højstol med en høj komfort. Stolen kan justeres i højden i takt med, at dit barn vokser.

Den store komfort sikrer også den bedste sikkerhed, da du altid kan indstille stolen, så den passer i højden til dit barn. Stolen har et komfortabelt ryglæn samt stolesæde og fodplade. Stolesædet og fodpladen kan justeres efter behov.

Design:

Stolens komfort er særdeles vigtig. Dog kan en højstol sagtens være komfortabel og praktisk samtidig med, at højstolen er elegant og stilfuld at se på. Nomi højstolen er designet af en kendt norsk designer. Stolen er med sit elegante og stilfulde udtryk en perfekt højstol til dig der ønsker, at komfort og design går hånd i hånd.

Nomi højstolens stolesæde fås i tre forskellige farver:

  • Grå
  • Hvid
  • Sort

Derudover kan du selv vælge, hvilken træsort stolens stel skal have. Stolens stel fås i:

  • Eg
  • Valnød

Ydermere fås Nomi højstolens stel i forskellige farver bl.a. sort, lys og mørkebrun. Stellets farve kan du kombinere med den stolefarve, du synes bedst om. Kombiner f.eks. et lyst stel med et hvidt stolesæde. Eller vælg en mørk valnød til stolens stel og et sort stolesæde.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here