Vi ser i disse tider i dag at der er mange mennesker som går og bekymre sig om sygdomme. Dette skyldes at der generelt er mange som bliver smittede, og at især ældre er i risikogruppen. Ønsker du at læse mere om hvordan din familie undgår smitte, således at jeres bedsteforældre kan sove trygt og godt, kan du se her.

Sørg for at alle altid har adgang til mundbind og sprit

Især i disse tider hvor der er særlige restriktioner mange dele af landet, er det meget vigtigt at jeres børn og jer selv altid har adgang til mundbind. Dette er både for at vise hensyn til jeres medmennesker, men også for at undgå at I selv bliver smittet af andre smittede. Her finder du dine mundbind til kommende brug i fremtiden.

Ikke nok med at det er vigtigt at I bruger mundbind når det er påkrævet, er det også vigtigt at I tager nogle ekstra tiltag. I den forbindelse er det altid en god ide at jeres børn og jer selv har en lille håndsprit med i tasken, således at I kan spritte hænder hvis I har været et sted med mange mennesker, eller I fx har rørt ved mønter eller lignende.

Undgå at røre jer i ansigtet

Virusser og bakterier smitter gennem åbninger i kroppen. Dette er særligt munden, næsen eller øjnene. Derfor er det ekstremt vigtigt at I som forældre så vidt som muligt prøver at lære jeres børn at det ikke er en god ide fx at stikke en finger i munden eller næsen.

Virus smitter nemlig ikke så længe den ikke kommer ind i kroppen. Herved kan den sagtens sidde på hånden uden at smitte jer selv eller jeres børn. Af lige netop den grund er det også vigtigt at børnene som minimum bruger håndsprit inden de rør sig i ansigtet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here