At finde en familiebil er langtfra nemt, det er mange ting I bør tage højde for inden I går ud og investerer i en bil. Det er selvfølgelig vigtigt at I sørger for at anskaffe jer en sikker og robust bil, men ikke nok med det er det også vigtigt at i sætter jer ind i hvilken finansieringsaftale som kan gavne lige netop jer, så i får flest mulige penge tilovers, I kan bruge andre steder i familien.

Husk at tage højde for familiens størrelse når I køber bil

En af de vigtigste ting at overveje, når I skal finde den rigtige bil, er at få fastsat hvilken størrelse bilen skal have. Har I en større familie med 3 børn, bør I overveje en bil med plads til hele 7 mennesker, dette er især gældende hvis I er velsignet med lidt yngre børn. Den primære årsag til dette er, at der også ofte er nødt til at være plads til jeres børns legekammerater. Har i en mindre familie, med 1-2 børn, kan en fempersonersbil mange gange være en rigtig god løsning. Men hvis I har ønsker eller planer om en familieforøgelse indenfor den nærmeste fremtid, kan det også være det kan gavne jer med en større bil, på den måde undgås det jævnligt at skulle skifte bilen.

Overvej hvilken finansieringsmulighed som kan gavne jer

Alt efter hvordan jeres families økonomi ser ud, kan der være forskellige finansieringsmuligheder som kan være gavnlige for jer. Mange mennesker har valgt at udnytte det nye marked som er opstået med leasingbiler, her er især flexleasing populært hvis man ønsker en lidt dyrere bil, læs mere om flexleasing her. En anden mulighed er selvfølgelig også selv at købe bilen, her skal I mange gange vælge mellem enten at have en tilbagebetalingsaftale, eller at skulle betale hele beløbet for bilen samtidigt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here