Julen er en tiden til hygge og glade dage sammen med hele familien. Uanset om man foretrækker at være inde huset for at lave konfekt eller at være udenfor i sneen for at lege sneboldkamp og lave snemænd, så handler det om at være sammen. Julen er helt naturligt en glad tid, hvor man for en stund glemmer alle ens problemer og svære opgaver på arbejdet eller i skolen og i stedet koncentrere sig om at være i nuet med sin familie. I en tid med snapchat, instagram, Facebook osv. bliver der hele tiden taget billeder med det formål at opnå likes som skal føde ens ego, men sådan skal det imidlertid ikke være med juleportrættet. Juleportrættet skal ikke nødvendigvis på nettet, det er nemlig til, så man kan kigge tilbage på den hyggelige tid man havde sammen med sin familie den pågældende jul. Herunder findes der tre tips til det perfekte juleportræt.

Iklæd hele familien hyggelige julesweaters

Selvom mange unge mennesker måske vil mene at julesweaters er kiksede, så er der noget hyggeligt og fantastisk over, at familien iklæder sig de samme hyggelige og sjove farver for en stund og glemmer de roller de normalt spiller i den travle hverdag. Man vil kunne bestille næste juls julebluser her.

Placer jer foran pejsen, juletræet eller ude i det sneklædte landskab

Det vigtigste på julebilledet er selvfølgelig familiemedlemmerne, og at de har det godt og behageligt men for at give billedet lidt ekstra, er det en god idé at tage billedet i en hyggelig og julet omgivelse.

Få billedet taget i en spontan og rigtig situation

Man kan selvfølgelig godt stille sig op foran et kamera, imens man giver det bedste opstillede smil, som man kan, men billeder bliver altid bedst, hvis de tages i en spontan situation, da det derfor vil være ægte følelser man ser på billedet. Man kan derfor give en ven kameraet for at tage billeder af hele familien i løbet af en hel julehyggedag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here