Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der kommer ikke noget godt ud af at ryge. Især hvis du har børn. Passiv rygning er hverken godt for børn eller voksne. Forskellen er, at børnene ikke har noget valg for, om de vil udsættes for passiv rygning. Men hvordan sikrer man sine børn mod passiv rygning? Det får du her et par gode råd til.

Rygetrangen gør dig både irritabel, ængstelig og betyde, at du får lyst til at droppe dit rygestop. Den varer dog ikke mere end et par minutter, rygetrangen. For hver dag, der går, hvor du føler dig røgfri, bliver den mindre og mindre. Derfor skal du altså både være velforberedt og tålmodig.

Når kroppen ikke får nikotin, som den er vant til, får du fysiske abstinenser. Hvor kraftige abstinenserne er, varierer fra person til person. Nogle bliver slemt ramt, imens andre ikke bliver det lige så slemt.

Du kan lindre din rygetrang, hvis du bruger forskellige nikotinprodukter. Det kan være nikotinplaster, nikotintyggegummi eller e-cigaretter med e-væske. Det handler om, at du vælger det produkt, der passer bedst til det. Du kan også kombinere produkterne, hvis du får mere ud af det.

Det vigtige er, at du får det væk som en vane, at du bruger cigaretter. Når du har fået det helt ud af systemet, kan du stoppe med at ryge cigaretter. Hvis der opstår en for stærk rygetrang, så kan det være en god idé, hvis du tester forskellige nikotinprodukter, eller hvis du beslutter dig for, at du vil stoppe ved at prøve at begynde at løbe i stedet eller noget. Det kan være en rigtig god idé, hvis du bytter din vane ud med noget andet.

Du kan også beslutte dig for, at du lægger en 7-kabale hver gang du får lyst til at ryge. Det kan også hjælpe på din rygetrang.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familieportalen.net/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR