I en børnefamilie kører hverdagen ofte på en masse rutiner. Den ene dag tager den anden, og før man får set sig om, er der gået flere uger. Det er dog ikke altid, at hverdagens morgenrutiner fungerer, som de skal, da alle mennesker ikke er lige friske om morgenen, og har man sovet dårligt, kan man være sur og tvær, når man bliver vækket. Hvis du ønsker at gøre hverdagens morgenrutiner nemmere, så kan du få inspiration til, hvordan du gør netop det herunder.

Brug 10 minutter på dig selv om morgenen for at blive klar i hovedet

Det er ikke altid, at ens børn vil det, man selv vil, og derfor kan morgenerne hurtigt blive turbulente. Derfor kan det være en stor fordel at stå 10 minutter tidligere op, så du kan få 10 minutter for dig selv for at cleare hovedet. Dette sikrer, at du ikke har tendens til at give op og råbe, hvis du bliver frustreret. Eksempelvis kan du bruge de 10 minutter på dig selv, og barberer du dig hver dag, kan du eksempelvis bruge dem på barbering. Bliv klogere via en skægtrimmer test for at finde den rette model så du kan bruge 10 afslappende minutter på og med dig selv om morgenen, inden resten af husholdningen står op.

Sørg for at der er styr på morgenmaden

Når du har klaret barberingen, kan det være en god idé at sikre, at der er styr på morgenmaden, til når børnene kommer ned ad trappen og skal have mad. På den måde undgår du også, at der bliver postyr og larm under morgenmaden. At spise morgenmad er nemlig vigtigt, hvis man ønsker at have energi fra morgenstunden og til resten af dagen. 10 minutter for dig selv med trimmeren og en god morgenmad kan give dig en fremragende start på hver dag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here