Mange nybagte forældre har ofte den opfattelse, at det er slut med at have fine ting så snart, at de får børn. Det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at børn de sviner en hel del mere end voksne, og de påfører også møblerne en del mere slid end de voksne gør. Men derfor skal de altså ikke være slut med fine ting i hjemmet, man skal bare tage sine forholdsregler og være god til at rengøre tingene løbende.

Behandl lædermøblerne løbende

Når man har med naturprodukter at gøre som fx læder og træ, så er møblerne selvfølgelig behandlet med en masse kemikalier fra fabrikkens side, så de kan holde til at blive brugt i mange år uden at miste sin glans. Men hvis man ønsker at møblerne holder i endnu længere tid, så er det vigtigt, at man også selv gør en indsats for at holde dem fine. Dette er især vigtigt, når man har huset fyldt med små børn som jo gør at møblerne slides endnu hurtigere end normalt. Læder kan have godt af at blive behandlet med læderfedt og lignende produkter, som gør at læderet ikke tørre ud og bliver kedeligt at se på. Denne form for behandling gør også, at læderet bliver mere resistent overfor slid. Det samme gælder for træ, hvis man behandler det med olier. Så selvom du har børn, kan du roligt købe din Bent Hansen premium stol her.

Ingen ”farlige” produkter i nærheden af de fine ting

Selvom man for det meste sagtens kan gøre rengøre sine møbler og få dem lige så fine, som de var før, så kan nogle gange være en god idé at have sine forholdsregler, når det kommer til de finere møbler og genstande i hjemmet. Reglerne kan fx lyde, at man ikke må lege i de fine møbler eller spise farlige ting som suppe eller syltetøjsmadder. Det er selvfølgelig vigtigt, at børnene føler at de kan være sig selv i hjemmet, så det er også vigtigt, at man ikke bliver alt for øm overfor sine ting.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here