Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes mange måder, man kan stoppe med at ryge på. Der findes også mange grunde til, at det er en god idé at stoppe med at ryge. Især hvis du har børn er det en god idé. Har du børn, ryger du, og er du i tvivl om, hvordan du mest effektivt får succes med dit rygestop? Så får du her nogle gode råd, som du kan bruge, når du skal stoppe med at ryge.

Brug en e-cigaret

Det mest effektive du kan gøre er at stoppe helt med at ryge cigaretter. Det er bare svært, og derfor kan det være en rigtig god idé, hvis du bruger en e-cigaret, som kan hjælpe dig med at stoppe. Det er en god idé, men du må altså ikke bare sådan uden videre stoppe med at ryge cigaretter og så bare tro, at e-cigaretter er det sundeste i verden, for det er det ikke. Derfor vil det være en god idé hvis du langsomt trapper ud af e-cigaretterne, når først du har fået styr på din rygetrang. Hvis du vil, kan du læse mere om e-cigaretter på dette link.

Brug nikotinplaster

Et nikotinplaster er en rigtig god ting, hvis du gerne vil stoppe, men bare ikke kan lade være. Det kan der være mange grunde til, men den bedste er, at din nikotintrang bliver stillet, uden du overhovedet lægger mærke til det. Er det noget, du gerne vil, så kan du få nikotinplastre på de fleste apoteker og andre steder, der minder om et apotek.

Er du i tvivl om, hvordan du stopper, selv efter du har læst det her? Så kan du altid ringe til rygestopslinjen eller til nogle andre, som kan hjælpe dig med at stoppe med at ryge. Det er der mange, der gerne vil, for det koster staten rigtig mange penge, hvis du bliver ved med at ryge.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familieportalen.net/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR