Det er ikke alle familier, der er lige så aktive, som de plejede at være. En del forældre vil nok skyde skylden på den teknologiske udvikling, og at deres børn i dag hellere vil sidde og kigge på en tablet end at være aktiv sammen med resten af familien. Men der er nogle initiativer, som du kan tage for at gøre dine børn mere villige til at være aktive som familie.

 

Brug svømmehallen

Mange børn er nogle rigtige vandhunde, og elsker at pjaske rundt i vandet i svømmehallen. Når de gør dette, bruger de deres krop rigtig meget, og svømmehallen er derfor et godt valg for dig som forælder, hvis du gerne vil have, at dine børn har lidt mere fysisk leg i deres liv. Hvis du samtidig selv er lidt af en vandhund, er det jo en sejr for begge parter.

 

Elcykler

Elcykler er blevet meget populære i løbet af de seneste år. Det er især ældre, der er begyndt at bruge denne type cykler, og derfor kunne det jo være et godt valg, hvis I nu skulle flere generationer på cykeltur – så kunne de ældste også komme med, hvilket højst sandsynligt ville være til stor glæde for alle. Online kan du danne dig et overblik over markedet og se en masse gode tilbud på elcykler.

 

Investér i en trampolin

En af de traditionelle legeredskaber der ikke ser ud til at uddø blandt børnene lige foreløbig, er trampolinen. Her kan børnene stadig bruge et hav af timer og finde på de mest mærkværdige lege, så det er helt klart at godt valg, hvis du ønsker en mere aktiv hverdag for dine børn. Vær dog opmærksom på sikkerheden hvis dine børn ikke er så store endnu, da et fald fra en trampolin godt kan resultere i grimme skader.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here