Hvordan søger I for at gøre nytårsaften sjov for børnene, samtidig med at den er hyggelig for jeres selv? Her får I vores bedste råd til, hvordan nytårsaften kombineres med børn.

Undgå at bruge hele aftenen i køkkenet

Afhængigt af antallet af gæster, kan det være svært at få tid til det hele. Derfor kan det være en god idé at bestille en ‘færdiglavet’ løsning, hvor maden bliver leveret, og det eneste I skal gøre er at opvarme og anrette. Uanset, om I bor i København, Århus eller Odense, er det muligt at bestille en nytårsmenu ud af huset. Ja, faktisk er det muligt at bestille nytårsmenu ud af huset i de fleste danske byer. Så er der tid til at hygge jer sammen med ungerne, uden at skulle stresse rundt.

Køb indtil en nytårsbrunch

Når I alligevel har handlet ind til en fantastisk nytårsaften, kan I lige så godt købe ind til en lækker brunch, I kan nyde i fællesskab dagen derpå. Lad være med at lave aftaler og afsæt hele dagen til at hygge sammen med familien.

Lad børnene have nattøj på hele dagen, se film, gå en tur, læs en bog sammen eller lad ungerne lege med årets julegaver.

Fyr krudt af mellem måltiderne

For de fleste børn er det største øjeblik på aftenen, når der fyres raketter af. Det er til gengæld de færreste børn, der kan vente helt til efter hovedretten med at fyre raketter af. Lav derfor en pause mellem forret og hovedret, hvor I kan fyre et par raketter af. Imens kan de, der bliver indenfor, forberede resten af menuen.

Husk børnevenlige drinks

Når de voksne drikker drinks, skal børnene også. Køb ind til at lave nogle gode, børnevenlige drinks, som ungerne kan nyde sammen med jer. Børnene kan eventuelt selv hjælpe til med at lave dem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here