Skal boligen renoveres? Familien kan blive præget af en til- eller ombygning, da det kan være udfordrende at få alting til at hænge sammen. Under en ombygning er det vigtigt, at du husker at passe på familien, da det kan tage hårdt på dig.

 

Overblik

En ombygning kræver et stort overblik, og du skal forestille dig hele projektet. Det kan derfor være en god ide at skaffe en arkitekt, som kan hjælpe dig med at gøre projektet nemmere. Selvom du har hyret fagfolk til at lave arbejdet, bliver du nødt til at sætte dig ind i hvert enkelt projekt. Du skal følge op på tidsplanen og budgettet.

 

Når I skal træffe en beslutning omkring, hvor og hvornår I har brug for ekstra assistance, skal du tænke på, at I muligvis ikke kan lave det hele selv. Hvis I selv vil lave tingene, kommer det til at tage ekstra tid, og herved forlænger i tidsplanen. Ydermere kan det være svært at få alting til at hænge sammen, da hverdagen skal fungere med madpakker og være sammen med børnene samtidig med, at I skal arbejde med renoveringen af boligen.

 

Hvor skal I bo?

Sørg for at få snakket med hinanden angående, hvor I skal bo, mens der foretages en ombygning. Det kan være en udfordring ikke at have muligheden for at komme på et toilet eller lave med i køkkenet. Det er forskelligt, hvor lang tid det tager at komme igennem en ombygning. Sommetider kan der opstå problemer, som kan resultere i udskydelse af deadline. Derfor bør I nøje overveje at flytte, og I kan derved passe på hinanden et midlertidigt sted.

Kig på salg af container, eller undersøg muligheden for containerudlejning. Der findes forskellige muligheder for at leje en container bl.a. en lagercontainer og sidedørscontainer – Bliv klogere på containere. Måske skal I overveje en flyttecontainer, hvis I skal have jeres møbler osv. med.

 

 

 

 

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here