Væggene i hjemmet er bogstaveligt talt med til at skabe rammerne for ens hjem, og derfor er malingen eller tapetet enormt vigtigt. Man skal nemlig vælge en farve eller et motiv som passer en så godt, at man kan leve med det i flere år. Men et tapet behøver ikke blot at være et standardiseret tapet med en enkelt farve eller et enkelt mønster, man kan nemlig vælge wallstickers.

Hvad er wallstickers?

Vi kender de normale klistermærker, som børn og voksne i alle aldre samler på eller klistre på bøger, møbler osv. Folk har alle dage klistret klistermærker til forskellige ting for at få dem til at se unikke og sjove ud, og dette er nu også muligt på tapetet i børneværelset. Man kan nemlig få store klistermærker ved navn wallstickers, som man kan klistre op på væggen. Barnet kan vælge sin yndlingsfigur fra en tegneserie, film eller bog og klistre figuren op på væggen i stor størrelse.

Ikke kun til børneværelset

Selvom man for det meste tænker på børn og barnlige sjæle, når vi høre om klistermærker, så kan man bestemt også få wallstickers som passer i en ung eller voksen stue. Man kan fx få wallstickers med et motiv som forestiller krondyr eller et verdenskort. Disse motiver bidrager med noget specielt, så væggen ikke bare er bar og kedelig. Man kan også sagtens være trendy og med på moden med wallstickers, da der hele tiden kommer nye motiver som følger trenden.

Nem at monterer selv

Man behøver ikke at få besøg af en maler eller en anden professionel for at få sat sin wallsticker på plads. Man skal blot sørge for at den valgte overflade er ren og tør, så den kommer til at sidde godt fast. Når selve klistermærket påføres, fjernes filmen på bagsiden og så placere man det på væggen. Man skal sørge for at gnide det godt, så man undgår luftbobler.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here