Det er ikke til at undgår. Årstiderne skifter, og det samme gør temperaturen. Bladende bliver brunere og falder efterhånden på jorden, hvilket efterlader træer og buske helt nøgne. Det er dog ikke udelukkende vejret og naturen som tipper os om, at det begynder at blive efterår og sidenhen vinter. Vi kan også mærke det på kroppen. For at undgå at fryse pakker vi os ind i flere lag tøj, men det er ikke altid vi når det, inden det går galt. Et sikkert tegn på at det er blevet efterår er den ømme hals som spreder sig igennem det danske land som en steppebrand. Man behøver dog ikke at finde sig i øm hals og hosten, da den kan kureres af et par velsmagende bolsjer fra strepsils om dagen.

Forskellige smagsvarianter

Strepsils er et velsmagende medicinsk bolsje som kan kurerer eller mindske ømheden i halsen. Strepsils kan fås i flere forskellige smagsvarianter som fx honning og citrus, mint og jordbær. Udover at de findes i flere forskellige smage, kan man også få en sukkerfri udgave.

Køb strepsils uanset hvor du er

Strepsils kan købes i næsten alle dagligvarebutikker og kiosker, så man på den måde ikke skal ud og finde det nærmeste apotek for at få sin ømme hals kureret. Men man behøver faktisk slet ikke at tage uden for en dør for at få fat i strepsils. Hvis vintervejret viser sig fra sin værste side, og man ikke vil risikere at gøre sin hals værre, så kan man nemt bestille strepsils på nettet. På den måde kan man nemt side hjemme i sin varme sofa og bestille strepsils, hvis man kan mærke, at der snart er noget dårligdom på vej. Og så vil man i løbet af 2 – 4 hverdage modtage sine nye bolsjer til sit lager.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here