Støv over alt

Der er mange som kender problemet med, at der bliver støvet i hjemmet. Hvis ikke man gør ofte nok rent, så samler der sig et lag støv. Støvet ligger sig over alt og svæver rundt i luften inde i boligen. Når vi gør rent, så støver vi også af. Vi støver af ved hylder, reoler, border, vindueskamme og meget mere. Når støvet samler sig over alt, vil det også lægge sig på gulvet, der hvor vi ikke går så meget. Få at for støv og skidt væk fra gulvet, bruger vi en støvsuger til at suge alt støvet op, så det kommer væk.

Et vigtigt redskab

Vores støvsuger er derfor et vigtig redskab i vores rengøring. Uden en støvsuger(find den bedste her), så bliver det svært at gøre gulvet rent. Støvsugeren gør det i hvert flad en del lettere at gøre gulvet rent. Men har man brug for en ny støvsuger, så er der nogle overvejelser, man skal gøre sig. F.eks. kan du få støvsugere med eller uden pose. Dette vil have en betydning for brugen af støvsugeren. Dem med pose vil med tiden blive fyldt og de skal derfor tømmes, herefter skal der en ny pose i. Du skal derfor købe poser en gang i mellem, ellers kan du ikke brugen den. Dem uden poser, skal man bare sørge for at tømme for støv.

Støvsugerens sugeevne

Der skal også tænkes over hvad behovet for suge kraften i støvsugere skal være. Hvis I har kæledyr eller at der af andre årsager er ekstra meget snavs og støv på gulvet, kan det være en god ide at købe en støvsuger med kraftig sugeevne. Den ville kunne suge mere op fra gulvet på en gang og I vil derfor blive hurtigere færdig med rengøringen. Gulvet vil også blive mere rent, da en kraftig støvsuger suger mere op. Det er også vigtigt at tænke på, om støvsugeren skal være batteri dreven eller med ledning. Der kan være mange forskellige behov, som skal dækkes.