Uanset hvor store ens børn de bliver, og hvor selvstændige de bliver, elsker vi dem stadig præcis, som vi gjorde, da de var helt små. De er vores kæreste eje, og de betyder alt for os. Det bliver måske lidt svært for ungerne at acceptere, at de stadig er det mest værdifulde, når de bliver voksne eller semivoksne. Når de efterfølgende bliver rigtig voksne, kan de begynde at se, hvor meget familien betyder, og hvor værdifulde forældre ligeledes er. Måske fordi de selv bliver forældre.

Men når ungerne begynder at blive store og gerne vil flyve fra reden, er der mange unge mennesker, som gerne vil ud og rejse. De tager på diverse bagpacker ture i Asien, hvor de rejser med deres barndomsvenner eller gymnasiekammerater, og det kan være svært at skulle undvære sine børn i flere måneder – specielt når de skal om på den anden side af jorden.

Men sådanne rejser er dyre, og qua det faktum, er der mange unge mennesker, som ikke har råd til den helt store tur, medmindre de arbejder lidt undervejs. Hvis de arbejder som frivillig i udlandet, kan de nogle steder få kost og logi for deres arbejde.
Hvis de vælger denne løsning, kan du som forælder vide sig sikker på, at de har det godt, da de som sagt arbejder frivillig i udlandet og skal melde ind på arbejde. Det kunne eksempelvis være gennem et bureau som dette.

Man har ofte set en masse billeder og videoer fra de danske lufthavne, hvor forældre, venner og andre familiemedlemmer står og venter spændt på, at deres venner og familiemedlemmer skal vende hjem fra deres lange rejse. Det er næsten til at få gåsehud af at se, hvor glade forældre er for at se deres ”små” unger igen, selvom de måske lige har talt i telefon med dem, inden de satte sig ind i flyet og vendte næsen hjem mod Danmark.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here