Der findes utrolig mange forskellige måder, du kan transportere dig rundt på, når du eksempelvis skal på arbejde. Der er eksempelvis både bus, tog, bil, cykel, løbehjul og så videre. Dog kræver de fleste af disse muligheder enten, at du betaler for transporten, at du har et kørekort, at du selv skal bruge dine kræfter for, at transportmidlet bevæger sig eller lignende. En anden, alternativ måde at transportere dig nemt og hurtigt rundt er på et segboard. Et segboard er et lille tohjulet køretøj, som du styrer med dine fødder. Dine fødder står på de to fodstykket, som hjulene sidder på, og som kan vippes uafhængigt af hinanden. Segboardet bevæger sig så ved, at du læner dig fremad. Desto mere du læner dig frem, desto hurtigere kører segboardet. De fleste segboard kan køre omkring 10-12 km i timen. Læner du dig derimod bagud, bremses segboardet og begynder at køre baglæns.

Med et segboard kommer du nemlig hurtigt afsted på cykelstien i byens gader, og derfor bliver din transport til arbejde en anelse nemmere og hurtigere. Desuden er et segboard nemt og sikkert at styre og kontrollere. En andel fordel ved et segboard som transportmiddel er, at det rent faktisk er mere miljøvenligt, og at udgifterne ved at have og anvende et er ikke særlig store. Du kan få segboards i mange forskellige farver, modeller, osv. Derudover kan du få segboards med indbyggede Bluetooth højtalere, så du altså kan høre musik, imens du kører.

Så lyder et segboard som noget for dig, kan du læse mere om fænomenet på segboard.dk. På deres hjemmeside finder du desuden et stort udvalg af forskellige eldrevne køretøjer som eksempelvis segboards. De er specificerede i segboards, og derfor er deres segboards i topkvalitet og meget sikre at anvende. Du kan eventuelt se udvalget her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here