Hvis du har et lille barn, så har du nok oplevet, at det langt fra altid er en fest for dem at få børstet, og at de sandsynligvis stritter en del i mod. Det er dog uhyre vigtigt at i som forældre står fast og ikke giver efter og er sløsede med børstningen. Gode tandvaner er nemlig noget af det der starter tidligt i livet.

Det er naturligvis ikke når dit barn er en baby, at de skal lære at det er vigtigt at få børstet deres tænder grundigt, men når de begynder at forstå hvad I siger til dem, er det essentielt at i får lavet nogle gode tandbørste ritualer eller lignende der gør at de børster tænderne godt.

Sunde og stærke tænder er noget man som voksen lærer at sætte stor pris på, mens folk med dårlige tænder virkelig kommer til at fortryde, at de ikke passede bedre på deres tænder mens tid var. Du kan læse mere om tandhygiejne hos denne københavnske tandlæge.

Det er de færreste børn der synes det er supersjovt at børste tænder, men de skal samtidig lære, at selvom det ikke er sjovt, så er det noget af det vigtigste i forhold til deres sundhed på den lange bane.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here