Der er rigtig mange, der har svært ved at få tingene til at hænge sammen i hverdagen, hvor der er mange gøremål er skal nås. Der er arbejde der skal passes, der er børn der skal hentes fra dagpleje, vuggestue, børnehave, skole eller noget helt femte. Det kan være de skal køres til fodbold eller håndbold eller anden aktivitet.

Desuden skal der måske lige gøres rent i huset, og der skal laves mad, så i kan få mad på bordet. Man kan næsten blive helt svimmel bare af at remse tingene op. Hvis du så lige tilføjer at skulle handle og bruge en halv time på det hver dag, kan det være svært for ikke at sige umuligt at få enderne til at hænge sammen.

At handle hver dag eller meget ofte er ikke blot meget tidskrævende, det er også langt dyrere at handle på denne måde, end eksempelvis ved at lave en madplan og købe ind til en uge eller lignende af gangen.

En af “farerne” ved at handle dagligt eller ofte, er at man let kommer til at putte flere ting i indkøbsvognen, end man har brug for. Hvis man skriver en indkøbsliste til 4-5 dage og følger den, slipper man både for at skulle bruge tid på det flere gange om ugen, samtidig med at man ofte kan spare over en fjerdedel i sit madbudget.

Køb online og spar endnu mere tid

Udover at nøjes med at handle en enkelt gang eller to gange om ugen, så kan du spare endnu mere tid ved klare dine indkøb online. Der er efterhånden mange muligheder for at købe dagligvarer på nettet, tag bare Coop og Nemlig.com som de største. Dertil kommer et bredt udsnit af mere nicheprægede butikker som kronekod.dk der sælger kvalitetskød, Aarstiderne der sælger økologisk frugt, grønt og kød.

Hvis du først har prøvet at handle online til en uge, er der en god sandsynlighed for at det eneste du fortryder er, at du ikke er gået i gang med det for lang tid siden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here