Det er ikke billigt at indrette sin bolig. Dog kan det gøres billigere, end man umiddelbart skulle tro. I denne artikel får du 3 tips til, hvordan du giver din bolig en make-over, selvom du ikke har det største kapitalindskud til det.

#1: Gør brug af rentefri betaling

Skousen har netop lanceret en kampagne, hvor det er muligt at afbetale på deres produkter rentefrit. Du skal ikke betale yderligere omkostninger, fordi du låner, og derved er lånet altså gratis. Det er en god løsning, som mange allerede har gjort brug af. Men skynd dig, hvis du vil nå det – det er ikke sikkert, at kampagnen varer for evigt. Du kan få støvsugere, hvidevarer og meget mere.

#2: Køb brugte møbler

I stedet for at købe dine møbler fra nye, så kan det være en fordel at investere i brugte møbler. Det er billigere, og det kan i mange tilfælde godt betale sig, fordi møbler hurtigt falder i værdi, så du kan få nogle fede møbler billigt – og omvendt, så kommer dine nye møbler lynhurtigt til at se slidte ud, hvis du køber dem fra nye.

Du kan få brugte møbler rigtig mange steder, men du skal passe på med at købe dem i de genbrugsbutikker, der har fået øjnene op for, hvor populære brugte møbler er blevet. De sælger dem nemlig ofte dyrt. Brug i stedet brugtportaler som DBA, Gul & Gratis og Facebook-grupper.

#3: Prisen er altid til forhandling

Uanset om du handler i Bilka eller på dit lokale loppemarked, kan du prutte om prisen. Prisen er altid til forhandling, men det er de færreste, der tænker over det. Derfor bør du få det som vane, at du altid forsøger at forhandle om prisen, inden du køber noget. Du vil i de fleste tilfælde kunne spare penge – især hvis du køber lidt mere, end du ellers ville have gjort. Men hvem siger ‘nej tak’ til det dobbelte for det halve?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here