Sommeren er på vej, og trods COVID-19 restriktioner, så skal vi på et eller andet tidspunkt, i løbet af sommeren – holde en sommerferie. De er nok de færreste som skal afsted på ferie, og i stedet bliver derhjemme i huset – eller i nærområdet. Det er derfor en sommer, hvor du kan få tid til at lave nogle af de mange projekter i hjemmet, som til tider skal fixes. Her får du en række af dem du kan gå i gang med til sommer.

Lægge nye fliser

Har du gamle fliser der skal skiftes, eller har sten i indkørslen, som du gerne vil have udskiftet til et fliseunderlag, så er dette måske projektet som du skal sprænge på denne sommer. Der er ikke noget som gør en indkørsel flottere, end nogle nye fliser.  Du kan både overveje om de skal være helt plain og ens i nuancen, eller om det skal været en mønstret indkørsel.

At lægge fliser kan sagtens tage nogle dage, alt efter hvor stort et areal der skal lægges på. Så derfor er sommerferien en helt perfekt periode at gøre dette projekt i.

Luge ud i haven

Luge ud i haven er faktisk noget du bør gå i gang med allerede nu, så din have kan være smuk og indbydende til alle sommeren gril arrangementer. Her er der sikkert en masse forskellige områder du skal gå og optimere lidt på, så haven bliver bare en smule pænere at se på. Har du ikke tænkt over haven endnu, så er det altså nu du skal til at finde de steder som ikke er så pæne mere.

Få malet hele huset

Et hjem skal indimellem males en gang. I hvert fald indvendig, og i nogle tilfælde og udvendigt på huset. Hvis du alligevel ikke skal lave noget til sommer, så er det måske perioden, hvor hele huset skal have sig en tur. Man kan selvfølgelig gøre det selv, men man kan naturligvis også få en professionel malermester til at hjælpe med opgaven.

Find derfor ud af omfanget på din opgave, og find et malerfirma i rødovre, hvis det er i det område hvor du bor.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here