Selvom der er noget hyggeligt over at sidde indenfor og se film hele vinterferien, når det er koldt og gråt udenfor, behøver det slet ikke at være det eneste, der er at lave. Hvis du gerne vil have en hyggelig vinterferie i selskab med din familie, er der masser af ting, I kan finde på at lave.

Kør selv til en by i Europa

Hvis I gerne vil opleve noget i jeres vinterferie, kan I f.eks. tage en tur ned igennem Europa. Find en by som I godt kunne tænke jer at besøge og udforske. I kan altid vælge at flyve, men hvis I helst vil undgå det eller gerne vil spare nogle penge, kan I tage på en hyggelig kør-selv-ferie. Hvis I har mindre børn i familien, så sørg for at de sidder ordenligt i en god autostol. Se f.eks. et stort udvalg af Britax Römer-produkter her. Det er altid virkelig fedt at opleve en helt ny by og få nogle minder sammen på den måde.

Tag billeder i naturen

Også om vinteren kan naturen være rigtig flot. Hvis I vil lave noget lidt anderledes, kan I køre et sted hen, hvor der er flot natur og gå en lang tur og tage billeder. I kan lave det til en konkurrence om, hvem der kan fange det flotteste billede. Egentlig handler det bare om at komme ud og se noget nyt, men det at tage billeder vil gøre det sjovere for de mindste i familien.

Stå på skøjter

Noget som hele familien helt sikkert vil synes er sjovt, er at stå på skøjter. Find et hyggeligt sted, hvor I kan stå på skøjter udenfor og husk at tage varmt tøj på. I kan slutte dagen af med at drikke en kop varm kakao sammen, så I kan få varmen igen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here