Det kræver en nærmest umenneskelig tålmodighed for nogle mennesker at overleve lange flyrejser. Der er også en stor forskel på hvad folk opfatter som “en lang flyrejse”. Flyrejsen kan være et helvede hvis den er lang og træls, ikke mindst er den ekstra hård, hvis børnene er umulige. Det er ikke alle der kan lide at flyve, og specielt hvis man har mindre børn der er bange for at flyve. Hvis du er en af dem der har svært ved at læne sig tilbage og få noget søvn i flyet, så læs med her, og få nogle tips til hvordan man kan gøre flyrejsen mere overkommelig.

Børnene

Det er helt klart hårdest at rejse med fly hvis man har børn med. Børn har krudt i røven, og den bliver udfordret en gang for alle, når de skal opholde sig længe stille i en stol. Derfor handler det om at finde noget de kan få tiden til at gå med, ellers så bliver det også svært og hårdt for dem. Der vil sikkert være nogle der mener det er forkert med alle de skærme, men helt ærligt man kan heller ikke tvinge nogle voksne til ikke at læse i deres bog. Det er nemmere for børn at have det sjovt med en lille skærm, fremfor at læse i en bog. Derfor er det ikke retfærdigt at tage alt det sjove fra barnet, mens man selv bare sidder og hygger sig. Det handler om at være sammen med barnet mens de gerne vil, og når det så begynder at halte med tålmodigheden, så kan de begynde at kigge på skærmene. Et ekstra plus kunne være at bestille sin flyrejse med de fly, der har en lille skærm til hvert sæde, så kan man se en masse film og hører musik, og mm.

Bøger

Ferie underholdning nr 1. Alle læser bøger på ferier, og det er også en god måde at slappe af på, man kommer ind i et andet univers, og tænker ikke på alt rundt om sig. Vi kan anbefale historiske romaner, der hånd-i-hånd med lykke-per ser en stor succes. Du kan læse meget mere om streaming af lydbøger her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here