Hvad bør man, og hvad bør man ikke gøre, når man har eller skal have børn. Det er en konstant diskussion, som man aldrig bliver rigtig klog på, da der hele tiden bliver lavet nye undersøgelser og studier, der viser nye ting. Derfor kan man aldrig rigtig vide sig sikker på, om det man gør, er det rigtige eller ej. Men venter du eller din kvindelige kæreste et barn, som bare vokser derudaf i maven, bør du eller hun ikke udsættes for parfume. Hverken direkte eller indirekte, da det kan have en negativ indvirkning på jeres lille drenge eller pige i maven.

Omvendt kan man som mand måske alligevel godt sprøjte lidt lækker Armani parfume på sine trøjer, hvis man er til disse dufte. Men din kvindelige kæreste har ligeledes fået langt bedre lugtesans, og en Armani parfume kan derfor godt virke skarp i hendes næse – vær derfor lidt opmærksom på, om hun vrænger på næsen, når du passerer.

Har du allerede unger i huset, kan det også være, at de er ved at være så store, så de er klar til snart at skulle have deres egen parfume. Her kan en Armini parfume også være et fornuftigt valg, da det ikke er alle, der er alt for – hvad skal man sige – skrappe? Nogle parfumer er mere afdæmpede, hvor man ikke er ved at dufte af Magasin, når man sprøjter den på. Dette gælder både varianter til piger og drenge.

Hvis ungerne skal have deres første egen parfume, kan det dog godt være en god idé, hvis de får lov til at dufte til dem først. Der er ingen grund til at købe en Axe til din teenagedreng, hvis han ikke bryder sig om duften – pigerne skal jo naturligvis også synes, det er en herlig duft. Så det er ikke helt lige meget, hvordan den dufter, kan du nok se.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here