Travlt familieliv

Som forældre ved man at børn tager meget af ens tid, om morgenen skal man vægge sine børn op, sørge for at de får morgenmad, kommer i bad og får børstet tænder. De skal køres til børnehaven eller i skole. I mens børnene er i skole, skal vi selv passe arbejdet og når arbejdsdagen er ved at nå sin ende, skal børnene hentes. Til sidst skal der laves aftensmad, hvor efter de små skal i seng. Træningen skal flettes ind i mellem det hele. Som I nok har fundet ud af, så er der ikke meget tid til at slappe af. Men for at få det mest optimale ud af sin træning, har man brug for at restituere, og det kan være vanskeligt at nå.

Forældre, hurtigere restitution

Løsningen hedder, Recovery Boots fra optimasport.dk. For målet med disse produkter er at hjælpe en med, at restituere hurtigere end hvad man ellers ville kunne. Som travle forældre der har små børn, som skal passes, er tiden knap og man får aldrig rigtig slappet af. Kroppen får simpelthen ikke muligheden for at restituere ordenligt, og det går udover træningen og dine resultater. Men ved brugen af Recovery Boots, får du masseret dine muskler, sådan at eventuelle hævelser i musklerne går væk. Det sikre at der kan komme en større mænge blod ud til musklen og derved restituere hurtigere.

Bedre resultater med din træning

Med en hurtigere restitution får I bedre resultater med træningen og ømheden vare ikke lige så længe, som den ellers ville have gjort. Derfor kan I med Recovery Boots få kroppen til at restituere nemmere og bedre end før, det gør jeres hverdag nemmere, når I ikke skal tænke på at få slappet nok af, ovenpå alle de forskellige aktiviteter. I kan f.eks. bruge Recovery Boots når I ser TV, læser avisen eller er på computeren eller mobilen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here