Det er ikke altid lige nemt at koordinere en hel familie. Jo flere børn I har, jo flere er der at holde styr på. Børn er jo notorisk kendte for ikke at kunne holde styr på deres egen kalender – og det er helt naturligt. Men så er der brug for et par stærke forældre, der kan bevare overblikket og sørge for, at alle kommer derhen, hvor de skal være. Og at der bliver handlet ind til aftensmaden selvfølgelig. Det kan være svært at huske det hele, så her får du et par tips til, hvordan du får styr på hverdagen.

Skab overblik med en fælles kalender

Det er ikke for sjov, at familiekalendere er blevet så stor en succes. De gør det nemlig nemt at se, hvad der er på tapetet den dag. En kalender skaber også godt overblik over, hvem der skal hvad, og hvornår alle er ledige.

Det er dog vigtigt, at I finder en kalender, der passer til lige netop jeres behov. De typiske modeller har kun et lille felt til hvert familiemedlem, og det kan være lidt af en udfordring at få plads til det hele. Derfor kan det være en god idé at lave en version selv, som passer til lige præcis jeres familie. Den har samtidig mere personlighed og giver jer lov til at vise, hvem I er som familie.

Brug en kridttavle til en kreativ kalender

En nem måde at lave en kalender på er at bruge en kridttavle. De kan købes billigt på nettet, og så kan I ellers bare gå i gang. Alternativt kan I male et stykke væg med tavlemaling og bestemme helt selv.

I dag findes der kridttuscher, som er nemmere at bruge end almindeligt kridt. De er især gode at bruge på en kridttavle, hvis I vil have et skarpere udseende med forskellige farver.

Når I har styr på tavle og kridt, skal I bare gå i gang med at tegne og skrive. Måske skal I prøve jer frem med et par forskellige designs, før I finder det helt rigtige. Men det er netop det dejlige ved en kridttavle: I kan lave om lige så mange gange, I har lyst til.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here