Hvor mærkeligt det end kan føles, så kommer der unægtelig en dag, hvor dit barn samler sine ting og flytter hjemmefra. Det kan være en svær situation for begge parter, men det er også en nødvendig proces, som virkelig understreger, at dit barn er blevet et voksent og helt menneske. Desværre kan flytningen blive unødigt kompliceret, fordi det i dag kan være rigtig svært at få en fod ind på boligmarkedet i visse byer. Men heldigvis er der nogle ting, du som forælder kan hjælpe med.

Spørg rundt i netværket

Et stort netværk kan være behjælpeligt i rigtig mange situationer. Både når du er på udkig efter arbejde, børnepassere eller en billig lejlighed, er det en fordel at have en masse forskellige mennesker, du kan spørge om hjælp. Det princip gælder også, når dit barn skal ud og lede efter bolig. Spørg en gammel kollega i området, kontakt dine venner, send en mail ud til familien, du skal endelig ikke holde dig tilbage. Et facebookopslag kan også være en glimrende måde at komme i kontakt med potentielle udlejere på, fordi information ofte spredes lynhurtigt på sociale medier.

Overvej et forældrekøb

Selv om du spørger alle dem, du kender og opretter en masse annoncer på alverdens medier, så er det desværre ikke altid nok til at skaffe dit barn et sted at bo. Ofte er økonomien nemlig den helt store hindring, for det er bare rigtig dyrt at bo i mange af Danmarks større byer. Derfor er det måske en fordel for dig at overveje et forældrekøb. Du kan betragte det som en investering, fordi lejligheder i store byer med den nuværende udvikling af boligmarkedet vil kunne sælges for rigtig meget. På den måde bliver købet både en fordel for dig og naturligvis også for dit barn. Du kan få hjælp og vejledning til forældrekøb her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here