Når man får børn, er der en masse ting man aldrig havde tænkt over, inden ens liv blev ændret for altid. Når man skal indrette børneværelse, er der mange ting man skal tage hensyn til. En af de ting man med fordel kan have med i sine overvejelser, er hvordan børn slider på ens hjem.

Børn skal have lov til at tumle rundt og lege vildt, selvfølgelig skal de det, men derfor kan man godt tænke lidt fremad. En af de ting som børn slider rigtig meget på med deres leg er gulv, der må stå model til lidt af hvert med biler der bliver leget med, klodser der bliver smidt rundt og lignenden strabadser, der er med til at lave ridser, hvis det ellers er et trægulv.

Skift til tæppe og spar udgiften

At have et gulvtæppe i et børneværelse, kan der være mange gode grunde til. For det første er det for barnets skyld, da et tæppe også gør det mindre smertefuldt at falde, end et hårdt trægulv. Der er desuden mange muligheder for at købe sjove gulvtæpper med mønstre, som er sjove at lege på for børnene.

Det er dog ikke kun for deres skyld, at det er en god ide at have et gulvtæppe på i barnest første leveår. Det kan også spare jer for en udgift. Et par år med et trægulv på et børneværelse, kan ofte gøre det så ridset, at det skal høvles for at blive pænt igen (du kan se priser på gulvafhøvling her).

Hvis I har et tæppe på, er det derfor ikke kun barnet det bliver beskyttet, det er i den grad også gulvet, der vil være som nyt, når tæppet bliver fjernet igen. Det kan dog godt være, at det ikke vil tage skade af at blive slebet efterfølgende.

Hvis man vælger at have gulvtæppe på, skal man dog være opmærksom på, at der kan samle sig rigtig meget støv, som man ikke ser på sammen måde, som hvis det var et trægulv. Derfor skal man også være lidt mere flittig med rengøringen, så barnet ikke risikere at udvikle astma eller allergi, hvilket støv kan være medvirkende til.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here