En klapvogn er et essentielt og praktisk køretøj for mange familier med småbørn. Men som forældre kan det virke som en uoverskuelig proces at udvælge den. Markedet er fyldt med forskellige modeller og designs, og langt de fleste af dem er af yderst høj kvalitet? Så hvordan finder man den bedste klapvogn?

Der findes ikke et gyldent svar på dette spørgsmål. Når det kommer til valg af klapvogn, er det vigtigt at huske på, at der her ikke er tale om “one size fits all” – klapvogne med forskellige designs opfylder forskellige behov. Så familien Lauritzens robuste klapvogn med plads til begge børn passer sandsynligvis ikke til Gitte, der har brug for en klapvogn, hun kan gå lange ture i skoven med og som nemt kan foldes sammen og lægges i det knapt så store bagagerum i bilen.

Det handler altså om at finde en klapvogn, der dækker lige nøjagtigt jeres behov. Derfor skal man overveje, hvilke forventninger, der er til klapvognen og hvilke formål, den skal opfylde. Man kan stille sig selv spørgsmål som: Hvor ofte skal klapvognen bruges? Skal mit barn sove i klapvognen og derfor kunne ligge strakt i den? Skal klapvognen køre mange kilometer på ujævnt terræn? Hvor meget skal vognen kunne klappes sammen?
Spørgsmål som disse kan hjælpe med at sortere i de mange klapvogne på markedet og sikre, at I får valgt den helt rigtige.

Det kan også være nyttigt selv at lave lidt research og undersøge hvilke klapvogne, der klarer sig godt i tests, og dermed få et godt indblik i de enkelte klapvognes funktioner, kvalitet og værdi.
En klapvogn, der scorer højt i mange tests, er den amerikanske model Baby Jogger City Elite, der er testvinder hos det norske magasin Klikk.no, som samlede erfaringer fra 500 brugere, svarende til en samlet brugererfaring på 80 år. Modellen scorer især højt på komfort, sikkerhed og dens køreegenskaber, der vurderes som suveræne på mange terræner, herunder asfalt, græs, grus og skovstier. Desuden er den nem at styre, og bremsen sidder på håndtaget og skal derfor ikke betjenes med foden.
Baby Jogger City Elite er således et eksempel på en kvalitetspræget model, der imødekommer mange typiske behov hos børnefamilier. Læs mere om modellen eller køb den her.

Når man som forældre skal vælge den rigtige klapvogn, er det vigtigste altså at definere de konkrete behov, den skal opfylde, da det i sidste ende er afgørende for bedømmelsen af den.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here