Oplever I en travl og stressende hverdag med lange arbejdsdage, og trænger I til et pusterum, hvor I har mulighed for at genfinde gnisten.Vi har lavet en guide til jer, med de bedste råd til at genfinde gnisten i parholdet.

  1. Sluk fjernsynet og mobilen når børnene er lagt i seng

Med en travl hverdag er det vigtigt at få snakket sammen om dagens oplevelser, og lytte til ens partner om hans eller hendes oplevelser. Har din partner f.eks. haft en oplevelse i løbet af dagen som fylder i hovedet. Så er det vigtigt at få snakket oplevelsen igennem, så tankerne ikke bliver i hovedet og giver stres eller bekymring senere hen.

  1. Invitere din partner ud – uden børn!

I kender sikkert det, at I er ude og spise hele familien, med børnene tager al opmærksomheden. Det er vigtigt for parforholdet, at I engang imellem tager en tur ud og spise – uden børn. Det kan være med til at give jer den tid og ro der skal til, for at kunne nyde hinanden. Hvis I ønsker at toppe aftenen, kan I eventuelt tage en tur i biografen.

  1. Weekendophold for to

Hvis en aften uden børn ikke er helt nok, kan et weekendophold i rolige og romantiske omgivelser være svaret. Flere eksperter og psykologer påpeger i flere undersøgelser, hvor vigtigt det kan være for parforholdet at komme væk fra hverdagen. Specielt i disse tider hvor arbejdslivet har det med at fylde mere og mere, og forældre har det med at tage arbejdslivet med hjem. Det kan være stressende for parholdet, og derfor skal par være bedre til at trække stikket ud engang imellem og nyde hinanden. Et godt sted kunne være et weekendophold hos Hindsgavl Slot, hvor naturen er helt unik, og der vil være mulighed for lange og romantiske gåture i skoven, som danner ramme om slottet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here