Det at blive forældre er uden tvivl noget af det største som et menneske kan opnå, og heldigvis vil langt de fleste forældre kunne skrive under på, at det er lige så fantastisk som man forestiller sig det. Men noget som alle forældre også vil kunne skrive under på, er at det er rigtigt hårdt at blive forældre, og det ikke er ren hygge og leg hele tiden. Og selv hvis man er på barsel, så arbejder man hele dagen på at passe barnet, rydde op, lave mad osv. Og når nybagte forældre arbejder så sindssygt hårdt, så kan det desværre ofte være svært at finde kvalitetstid med hinanden, men selvom det er svært, så kommer der her et par bud på hvad man kan finde tid til i sin travle baby hverdag.

Hyg med et godt glas vin

Nogen gange kan det godt være svært at sige farvel til den store mængde af hyggeaftener og byture, som man plejede at have før man blev forældre. Der er selvfølgelig en god grund til, at man ikke længere kan drikke så meget, men der er ingen grund til, at man ikke kan hygge sig sammen med et lækkert glas brutocao vin. Man skal selvfølgelig gøre det med måde, så man er klare til at tage sig af sit barn.

En god film

Selvom man måske ikke taler så meget sammen, når man ser en film, så er det vigtigt at man gør det sammen, i stedet for at bruge tid på at slappe af hver for sig. Hvis man ikke tager sig tid til at hygge og slappe af sammen, så vil man risikere, at man til sidst bare passer et barn sammen i stedet for at være et par sammen. Hvis man ikke slapper af på samme tid, vil man også være trætte på forskellige tidspunkter af dagen, hvilket vil gøre det svære at lave noget sammen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here